Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde" by Helle Mylund Jacobsen ~ Book PDF Kindle ePub Free

Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde
  • Author : Helle Mylund Jacobsen
  • Release Date : January 18, 2013
  • Genre: Study Aids,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 2947 KB

Description

Hvad er det, vi gør, og hvad er det vi kan, når vi administrerer?


Antologien her handler om den praksis, vi kalder administration. Vi er i den offentlige sektor i Danmark hos kontorfolkene med deres sagsmapper, computere, telefoner, lovsamlinger, retningslinjer, regneark og papirstakke.


Bogen udfolder en mangfoldighed af konkrete historier om det administrative arbejde fra forskellige områder i den offentlige sektor, som kombineres med forskellige teoretiske tilgange til at analysere denne praksis med. Målet er at bidrage til at forstå den praksis og faglighed, der knytter sig til administrativt arbejde. 


Bogen er skrevet af undervisere og forskere, der har indgående kendskab til den faglighed og praksis, der knytter sig til administrativt arbejde. Den retter sig særligt mod undervisningen af de mange, der hvert år uddanner og efteruddanner sig som administrative medarbejdere – særligt inden for det administrative felt i den offentlige sektor.


Bidragene er skrevet af Helle Mylund Jacobsen, Anja Svejgaard Pors, Mette Frisk Jensen, Dorte Høilund, Rikke Thomsen, Matilde Høybye-Mortensen, Ida Marie Schrøder, Jesper Hundesbøl, Jacob Djurhuus Albrechtsen, Johan Iversen, Ninna Hedeager Olsen, Agnete Meldgaard Hansen og Helle Blomquist.


PDF Books Download "Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde" Online ePub Kindle